Mavi Group rzetelnym partnerem wielu firm logistycznych

Informacja prasowa.

Sektor usług logistycznych jest barometrem polskiej gospodarki. Rosnący popyt na rynku krajowym, coraz większy eksport, rozwój e-handlu oraz wzrastająca wymiana handlowa ze Stanami Zjednoczonymi oraz Chinami są siłą napędową polskiego rynku logistycznego, który przeżywa obecnie dynamiczny rozwój. Jednocześnie rosną wymagania klientów, którzy oczekują od operatorów logistycznych nowych, niestandardowych działań.

Niezbędnym wymogiem właściwego funkcjonowania firm logistycznych są terminowe i profesjonalnie przeprowadzane dostawy paliw odpowiednio wysokiej jakości. Opóźnienia dostaw paliw lub ich zła jakość wywołałyby przerwy w pracy firm logistycznych i niedotrzymanie przez nich zakontraktowanych terminów. Jest to niedopuszczalne, wynikłe z tego powodu straty finansowe i wizerunkowe byłyby katastrofalne. Dlatego tak ważny jest wybór profesjonalnego i rzetelnego dostawcy paliw, jakim jest firma Mavi Group.

Z rozmów z naszymi partnerami wiemy, że branża logistyczna przeżywa obecnie rozkwit. Przychody firm logistycznych wzrastają od kilku lat na poziomie kilkudziesięcioprocentowym rok do roku. Dynamicznie wzrasta sieć połączeń w kraju i w Europie. Wraz z rosnącą dynamiką rozwoju obsługiwanych przez nas partnerów logistycznych, Mavi Group elastycznie wpisuje się w nurt powiększania i polepszania poziomu i zakresu świadczonych usług. Nasi partnerzy są ze współpracy z nami bardzo zadowoleni i stale wzrasta ich liczba.
Mówi Grzegorz Kowalczyk, Dyrektor Generalny.

Paliwa są nieodzowne w celu zapewnienia właściwej pracy pojazdom i wszelkim środkom transportowym wykorzystywanym w branży logistycznej. Paliwa są produktami o wysokiej specyfice. Transport oraz użytkowanie paliw obarczone są szeregiem niebezpieczeństw i zagrożeń. Mavi Group jest profesjonalną firmą, od wielu lat z powodzeniem zajmującą się sprzedażą oraz dostawami paliw. Mavi Group zapewnia zachowanie najwyższych standardów jakościowych. Warto postawić na jakość i bezpieczeństwo zapewniane przez Mavi Group.

Hurtowa sprzedaż paliw - wzorowa jakość paliw – Mavi Group

Informacje o firmie

• Witamy na stronach Firmy Mavi Group, specjalizującej się w hurtowej sprzedaży paliw oraz kompleksowych ogrodzeniach nieruchomości.

Zachowanie najwyższych standardów jakościowych firma uważa za podstawowy warunek współpracy.

Paliwa oferowane przez Mavi Group spełniają duże oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Polityka Prywantości

Dane teleadresowe

• MAVI GROUP Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa
    ul. Kwidzyńska 3, 51-415 Wrocław

Oddział:
    ul. Złota 7/18, 00-019 Warszawa

Nr koncesji: OPC/15859/28346/W/OŁO/2016/PSa
    Nr konta: 20 1020 4955 0000 7102 0209 5370

Więcej informacji

Media społecznościowe

Biuletyn informacyjny

Wysyłamy ważne informacje. Dodając adres wyrażasz zgodę na wysyłki.