Mavi Group zaopatruje w paliwa wykonawców kompleksowych inwestycji w systemie generalnego wykonawstwa

Informacja prasowa.

System generalnego wykonawstwa to kompleksowe konstruowanie i budowanie obiektów mieszkaniowych, użyteczności publicznej oraz przemysłowo - handlowych. Profesjonalny generalny wykonawca bierze pełną odpowiedzialność za prawidłowy przebieg procesu budowy i kontroluje w systemie 24-godzinnym wszystkie procesy zachodzące na placu budowy oraz poza nim. Skuteczność koordynacji jak największej ilości cykli technologicznych w najkrótszym czasie wyróżnia najlepsze podmioty w tej branży.

Kluczowym elementem systemów generalnego wykonawstwa są terminowe i wysokiej jakości dostawy paliw, bez których sprawne i terminowe przeprowadzenie inwestycji nie byłoby możliwe. Rozbudowana baza sprzętowa, niezbędna na placu budowy, pozwala błyskawicznie zorganizować się na terenie inwestycji, ale tylko pod warunkiem dotrzymania rygoru terminowych i sprawnych dostaw paliw wysokiej jakości.

Mavi Group zaopatruje w paliwa wykonawców największych inwestycji w systemie generalnego wykonawstwa, obecnie realizowanych w kraju. Jednym z partnerów Mavi Group jest renomowany koncern budowlany Soletanche Polska z siedzibą w Warszawie, generalny wykonawca posiadający w swoim portfolio liczne realizacje inwestycji wysokiej rangi w całym kraju.

Hurtowe dostawy paliw - najwyższa jakość oferowanych paliw – Mavi Group

Informacje o firmie

• Witamy na stronach Firmy Mavi Group, specjalizującej się w hurtowej sprzedaży paliw oraz kompleksowych ogrodzeniach nieruchomości.

Zachowanie najwyższych standardów jakościowych firma uważa za podstawowy warunek współpracy.

Paliwa oferowane przez Mavi Group spełniają duże oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Polityka Prywantości

Dane teleadresowe

• MAVI GROUP Spółka Akcyjna Spółka Komandytowa
    ul. Kwidzyńska 3, 51-415 Wrocław

Oddział:
    ul. Złota 7/18, 00-019 Warszawa

Nr koncesji: OPC/15859/28346/W/OŁO/2016/PSa
    Nr konta: 20 1020 4955 0000 7102 0209 5370

Więcej informacji

Media społecznościowe

Biuletyn informacyjny

Wysyłamy ważne informacje. Dodając adres wyrażasz zgodę na wysyłki.